Paas Ganzenbord

Gepubliceerd op 2 april 2022 om 20:22

Hey allemaal, genieten jullie ook zo van het voorjaar? De zon die vaak schijnt, de bloemen die weer kleur krijgen, de bomen die steeds groener worden. Nieuw leven, hoop en een tijd om weer vooruit te kijken.

Nog een paar weken en dan vieren we Pasen. Een feest van hoop, licht en leven. Wat zo mooi past bij dit seizoen. Een feest waarbij we ook in de wijk elkaar weer mogen ontmoeten. En waar we jullie uitdagen om je kennis over het voorjaar en het Paasfeest te testen!

 

Wie gaat het snelst van start naar de finish? Je ontdekt het bij het Paas Ganzenbord op vrijdag 15 april a.s. Door middel van opdrachten, weetjes, testjes en nog veel meer, kom je steeds een stukje verder op het speelbord. En wie weet leer je zelfs nog wel nieuwe dingen. 

 

Doe jij mee?! Ben je tussen de 6 en 12 jaar, kom dan op 15 april tussen 13:30u en 15.00u naar het plein voor Het Markehuus en Het Noorderlicht. Daar krijg je de instructies hoe je het spel kan spelen en onderweg verdien je vast wel ergens drinken en wat lekkers. Wij hebben er zin in. Zien we je dan?!