Vanuit Hart voor Peelo willen we graag mensen met elkaar in verbinding brengen. Het Noorderlicht heeft interessegroepen waar mensen met een gedeelde interesse of passie elkaar vinden. Van hieruit is het idee ontstaan om Hart voor Peelo als platform te gebruiken voor allerlei interessegroepen in Peelo.

De groepen bieden de mogelijkheid om plezier met elkaar te hebben, van elkaar te leren en netwerken op te bouwen. Centraal hierbij staat een gedeelde interesse of passie met mensen in de buurt, in Peelo. Staat jou groep er (nog) niet tussen, neem contact op, dan voegen we het toe.

šŸ’” Lijkt het je leuk om mee te doen? Nieuwsgierig? Als je doorklikt op een thema kun je je gegevens achterlaten.

Bootcamp

Een bootcamp is groepstraining buiten de sportschool, door gebruik van elementen om je heen. Een wekelijks uitje om samen in beweging te blijven. Iedereen moet mee kunnen doen en daarom proberen we de buitentrainingen te doen die voor ieder niveau goed te doen zijn.

Lees meer »

Wielrennen

Is wielrennen ook jou passie, sluit je dan aan bij onze WhatsAppgroep!In de groep kan je een berichtje plaatsen als je van plan bent een rit te doen.Anderen kunnen dan aanhaken om er gezellige gezamenlijke rit van te maken.

Lees meer »

MTB-en

Is mountainbiken ook jou passie, sluit je dan aan bij onze WhatsAppgroep!Er zijn veel tracks rondom Assen waar je prachtig door de natuur kan crossen.In de groep kan je een berichtje plaatsen als je van plan bent een rit te doen.Anderen kunnen dan aanhaken om er gezellige gezamenlijke rit van te maken.

Lees meer »

Houtbewerking

Samen met iedereen die dat leuk vindt zijn we zo ongeveer eens in de maand op een zaterdagmorgen in Ć©Ć©n van onze achtertuinen samen met hout bezig. Iets maken, iets repareren, samenwerken aan een project, zoals afgelopen jaar de benodigdheden voor de lichtjestocht. We hebben veel hout en soorten gereedschap.

Lees meer »

Tuinklusjes

Wij houden van tuinieren en doen daarom wat tuinonderhoud bij mensen in Peelo. De adresjes krijgen we binnen via Vaartwelzijn. Het gaat om mensen die zelf geen netwerk hebben en niet (alleen) hun tuin kunnen onderhouden. Vind je 't leuk om een keer te helpen?! Gezellig!

Lees meer »