Lichtjestocht 2023

Gepubliceerd op 26 oktober 2023 om 20:05

Pssstt.... Kerst 2023 is in aantocht ... En dat betekent LICHTJESTOCHT in Peelo ️. We zijn al weer druk bezig om er ook dit jaar weer een mooie belevenis van te maken. Deze keer door een ander deel van de wijk  (zie kaartje). Reserveer je vast 24 december vanaf 17u in de agenda?

Rolstoelgebruikers die graag mee willen doen met de lichtjestocht maar geen duwer hebben kunnen dit kenbaar maken op nummer 06 51620413 Activiteitencommissie Peelo zorgt in overleg voor een vrijwilliger.

Vanuit GKV Het Noorderlicht organiseren we samen met Het Markehuus en vrijwilligers uit Peelo een wandeling van zo’n 2 km door de wijk waar je verschillende scènes uit het Bijbelse Kerstverhaal tegenkomt.  

De route kan op Kerstavond, 24 december, tussen 17.00u en 19.30u worden gestart. Meld je op het plein voor het Markehuus (Scharmbarg 37) en laat je begroeten door de Romeinse soldaat. Volg de lichtjes door de wijk en loop door het verhaal van meer dan 2000 jaar geleden. Geniet onderweg van de verhalen en muziek die je tegenkomt. Geschikt voor jong en oud en na afloop bieden we je graag nog wat lekkers aan!

 

Doe jij mee?! We zien je graag!

 

Info@hartvoorpeelo.nl