‼️ GOED NIEUWS ‼️

De Kerstwandeling gaat door! De gemeente geeft toestemming mits deelnemers in groepjes van 2 of als gezin de route lopen. Daarom een dringend beroep op iedereen die gaat lopen, houd je aan de geldende corona maatregelen. Als organisatie doen wij er alles aan om zoveel mogelijk te spreiden en zullen we toezicht houden op een goede doorstroom.

 

De route is vanaf 17u verlicht en er kan van 17u tot 19u gestart worden. KOM DUS GESPREID!

Kortom, we zien jullie graag op één van de avonden deze week (19 - 24 Dec)

En helpen jullie mee dit bericht zoveel mogelijk te verspreiden?! https://www.facebook.com/Kerstwandeling-Peelo-104626292066904

=====================================================================

Wil jij het verhaal van Kerst beleven? Dan nodigen we je uit om mee te doen aan de Kerstwandeling door Peelo!

 

Vanuit GKV Het Noorderlicht organiseren we samen met Het Markehuus en andere christenen uit Peelo een wandeling van zo’n 2 km door de wijk waar je verschillende scènes uit het Bijbelse Kerstverhaal tegenkomt. A.d.h.v. een routeboekje en puzzelvragen nemen we je mee in het verhaal van Hoop en Licht voor iedereen.

 

De route kan van zondag 19 december t/m vrijdag 24 december elke dag worden gelopen tussen 17u en19u. Start bij het Markehuus (Scharmbarg 37), wordt vriendelijk onthaald en neem daar het routeboekje mee. Volg de lichtjes, sterren, scènes en beschrijving. Loop door het verhaal van meer dan 2000 jaar geleden en geniet van al het moois wat je onderweg tegenkomt. Geschikt voor jong en oud en na afloop bieden we je graag nog wat lekkers aan!

 

Doe jij mee?! We zien je graag!

 

* We vragen deelnemers om de dan gelden corona maatregelen in acht te nemen en zullen er als organisatie ook voor zorgdragen dat de route corona proof kan worden gelopen.